SCHEIDINGSWAND ZAKELIJK

De houten scheidingswand van Wooden Wall Art verandert een saaie kantoortuin in een werkomgeving waar je met plezier naartoe gaat. Een scheidingswand op kantoor creëert rust en ruimte en verhoogt de productiviteit van je werknemers. Vaak geven scheidingswanden een wat hokkerig effect, maar onze houten wandpanelen hebben een tegenovergesteld effect. De warme houttonen en het strakke design zorgen voor een upgrade van je kantoor. Met deze bijzondere scheidingswand laat je zien dat je geeft om je werknemers. En dat zie je terug in hun werk.

Stijlvolle scheidingswand in elke kleur

Een houten scheidingswand brengt de nodige rust op de werkvloer, en dankzij het ontwerp van Wooden Wall Art ook de nodige stijl. Dat is niet alleen fijn voor je werknemers, maar ook voor de uitstraling van je bedrijf. De houten elementen in de scheidingswand kunnen in elke kleur gebeitst worden, zodat het perfect past bij de stijl van jouw organisatie. Zo creëer je eenvoudig een aantrekkelijke ruimte om klanten te ontvangen.

Klaar voor meer werkplezier? Neem contact met ons op; we nemen graag de zakelijke mogelijkheden met je door.

CONTACT

Bestellen bij Wooden Wall Art

Ben je geïnteresseerd in een van de panelen? Bestel eenvoudig via de webshop, of neem contact op om je specifieke wensen door te geven. Zo kun je aangeven welke stijl en afmetingen je wilt en zelf de kleuren bepalen. Na je aanvraag krijg je een geheel vrijblijvende offerte. Ga je akkoord met de offerte, dan bespreken we de details en gaan we voor je aan de slag.