ZAKELIJKE HOUTSTRIPS MUUR

Een skyline van hout: de wanddecoratie houtstrips is een perfecte match met een modern interieur. Deze houten wanddecoratie brengt warmte in de ruimte zonder concessies te doen aan strak design. Elk wandpaneel is uniek en gemaakt van verschillende soorten gedroogd hout. De gebruikte oliën, beits en wax geven de panelen een rustieke uitstraling in de tinten die jij wilt.

Houtstrips bestellen of samenstellen

Past de stijl houtstrips bij jou? Kies een paneel in de webshop, of neem contact met ons op om jouw wensen door te geven. Wij gaan met plezier voor je aan de slag.

Houten muur in woonkamer

De houten muur wordt vooral aangevraagd door zakelijke opdrachtgevers, maar natuurlijk kun je ook als particulier je woonkamer trendy stylen met een houten muur. Kijk voor voorbeelden van verschillende kleurstellingen in het portfolio, of neem contact met ons op voor een persoonlijk ontwerp.

CONTACT

Bestellen bij Wooden Wall Art

Ben je geïnteresseerd in een van de panelen? Bestel eenvoudig via de webshop, of neem contact op om je specifieke wensen door te geven. Zo kun je aangeven welke stijl en afmetingen je wilt en zelf de kleuren bepalen. Na je aanvraag krijg je een geheel vrijblijvende offerte. Ga je akkoord met de offerte, dan bespreken we de details en gaan we voor je aan de slag.