ZAKELIJKE GREEN WALL

Wil je je gasten in stijl verwelkomen? De Green Wall van Wooden Wall Art geeft je wachtruimte of receptie een spectaculaire upgrade. De Green Wall combineert frisse groene kleuren met warme houttonen. Een prachtig pronkstuk waarmee je gasten en klanten een warm welkom geeft en de branding van je bedrijf verstevigt. Want het mos in dit houten paneel kan in elke kleur verwerkt worden, passend bij jouw huisstijl. Ook belangrijk bij groen voor zakelijk gebruik: het mos is gestabiliseerd, waardoor je het geen water hoeft te geven en er geen onderhoud nodig is.

Speciaal voor jouw gasten

Met kunst in een horecagelegenheid wil je zoveel mogelijk gasten aanspreken en ze tegelijkertijd laten voelen dat ze in een exclusief hotel, restaurant of café zijn. De Green Wall van Wooden Wall Art doet precies dat. De panelen zijn handgemaakt, van hoge kwaliteit en toch goed betaalbaar. Laat je inspireren door de voorbeelden in de webshop en neem contact op om de zakelijke mogelijkheden te bespreken.

CONTACT

Bestellen bij Wooden Wall Art

Ben je geïnteresseerd in een van de panelen? Bestel eenvoudig via de webshop, of neem contact op om je specifieke wensen door te geven. Zo kun je aangeven welke stijl en afmetingen je wilt en zelf de kleuren bepalen. Na je aanvraag krijg je een geheel vrijblijvende offerte. Ga je akkoord met de offerte, dan bespreken we de details en gaan we voor je aan de slag.