zakelijke 3D WANDDECORATIE

Zakelijke 3D wanddecoratie op het werk maakt niet alleen korte metten met saaie witte muren, maar werkt ook motiverend. Gun jezelf en werknemers een prettige werkomgeving en investeer in kunst op de muren van je kantoor. De wanddecoratie van Wooden Wall Art is populair bij een breed publiek en past perfect in een professionele maar warme werkomgeving. Ook in horecagelegenheden komt de houten 3D wanddecoratie goed tot zijn recht. Wooden Wall Art werkt met beits in alle mogelijke kleuren, zodat je ieder kunstwerk een persoonlijke touch kunt geven, passend bij de stijl en kleurstelling van jouw etablissement.

wanddecoratie in meerdere ruimten

Met een hoge kwaliteit voor een scherpe prijs is de wanddecoratie van Wooden Wall Art een slimme aankoop; zeker als je meerdere ruimten in dezelfde sfeer wilt stylen. Met onze houten panelen haal je de natuur naar binnen zonder dat je omkijken hebt naar het onderhoud. Laat je inspireren door de voorbeelden in de webshop en neem contact op om de zakelijke mogelijkheden te bespreken.

CONTACT

Bestellen bij Wooden Wall Art

Ben je geïnteresseerd in een van de panelen? Bestel eenvoudig via de webshop, of neem contact op om je specifieke wensen door te geven. Zo kun je aangeven welke stijl en afmetingen je wilt en zelf de kleuren bepalen. Na je aanvraag krijg je een geheel vrijblijvende offerte. Ga je akkoord met de offerte, dan bespreken we de details en gaan we voor je aan de slag.