Scheidingswand Wanddecoratie

ZAKELIJK

Op zoek naar wanddecoratie voor je hotel, restaurant of kantoorruimte? Wooden Wall Art levert toegankelijke kunst die bij een groot publiek in de smaak valt. De houten panelen voor aan de muur brengen rust en sfeer in de ruimte. Natuurlijke materialen zorgen voor warmte, terwijl het strakke design zorgt voor een moderne uitstraling. Op verzoek beitst Wooden Wall Art (delen van) de werken in elke gewenste kleur, zodat het paneel altijd perfect past bij de kleurstelling van je interieur. Met een hoge kwaliteit voor een scherpe prijs is de houten muurdecoratie van Wooden Wall Art een slimme aankoop; zeker als je meerdere ruimten in dezelfde sfeer wilt stylen.

Houten kunstwerk

Houd je van hout, dan houd je van Wooden Wall Art. Want of je interieur nu industrieel, landelijk of Scandinavisch is: onze houten wanddecoratie past bij elke inrichting. Zo heb je de keuze uit 3D Wanddecoratie, houten wandpanelen, Barnwood, een Green Wall en houtstrips. Kies een stijl die bij je past en laat het hout beitsen in je favoriete kleuren. Zo heb je straks een persoonlijk en uniek houten kunstwerk aan de muur.

Wandbekleding speciaal voor jouw gasten

Met kunst in een horecagelegenheid wil je zoveel mogelijk gasten aanspreken en ze tegelijkertijd laten voelen dat ze in een exclusief hotel, restaurant of café zijn. De Green Wall van Wooden Wall Art doet precies dat.

De panelen zijn handgemaakt, van hoge kwaliteit en toch goed betaalbaar. Laat je inspireren door de voorbeelden in de webshop en neem contact op om de zakelijke mogelijkheden te bespreken.

Bekijk de voorbeelden van de mogelijkheden op Houten Wanddecoratie of per product op 3D Wanddecoratie , Houten Wandpaneel of Houten Mospanelen

CONTACT

Bestellen bij Wooden Wall Art

Ben je geïnteresseerd in een van de panelen? Bestel eenvoudig via de webshop, of neem contact op om je specifieke wensen door te geven. Zo kun je aangeven welke stijl en afmetingen je wilt en zelf de kleuren bepalen. Na je aanvraag krijg je een geheel vrijblijvende offerte. Ga je akkoord met de offerte, dan bespreken we de details en gaan we voor je aan de slag.