Mijn werkwijze

Indien u geïnteresseerd bent in één van mijn werken, kunt u een aanvraag indienen via mijn contact formulier. Hierin kunt u onder andere neerzetten wat uw ideeën zijn en welke afmetingen u in gedachten hebt. Zoals reeds vermeld kunt u zelf de kleuren bepalen, geheel afgestemd op de kleurstelling van uw interieur. De panelen op de foto’s zijn voorbeelden van reeds gemaakte opdrachten. Het is ook mogelijk om een aantal werken in mijn werkplaats te komen bezichtigen.

Na de aanvraag stuur ik u geheel vrijblijvend een offerte. Mochten het tot een overeenkomst komen, bespreken wij de details. Hierna ga ik aan de slag en stuur ik foto’s van het resultaat voordat het geheel wordt verlijmd. Het is ook mogelijk om het resultaat in mijn werkplaats te komen bezichtigen. Zodoende kan ik altijd nog aanpassingen maken, mocht u toch nog iets willen veranderen.

Ondanks dat alles uniek en handgemaakt is, hoeft u bij mij geen aanbetaling te doen voor bedragen onder de €500,-. Pas als u tevreden bent met het resultaat, stuur ik de factuur. Zodra de betaling binnen is, worden de panelen verder af gemaakt.

 

Prijzen

Gezien het feit dat elke afmeting mogelijk is, vindt u hieronder een pdf. Hierin zijn de prijzen opgenomen van verschillende afmetingen. Let wel, dit zijn voorbeelden. Er zijn uiteraard nog veel meer mogelijkheden. Op deze manier krijgt u een inzicht van onze prijzen.

 

Prijzenlijst

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met mij op.

 

Na het verzenden krijgt u altijd een bevestiging.

Bekijk hier onze Algemene voorwaarden en Privacyverklaring.

Chat openen