Wanddecoratie: houten schilderij voor een trendy interieur

Picture of WOODEN WALL ART

WOODEN WALL ART

Houten schilderij als wanddecoratie? Doen! Een van onze favoriete woontrends in 2022 is het toevoegen van natuurlijke elementen aan je interieur. Met houten wanddecoratie til je je woonkamer in een handomdraai naar een hoger niveau. Wil je snel en zonder gedoe je woning een nieuwe look geven? Dan is onze tip voor houten wanddecoratie: een houten schilderij.

Tips wanddecoratie houten schilderij

Natuurlijke elementen geven je interieur een warme look en creëren sfeer. Maar het moet wel passen bij je interieurstijl. Bij Wooden Wall Art kies je uit een groot assortiment luxe wanddecoratie: houten schilderijen passend bij elke interieurstijl. Bekijk hieronder per interieurstijl onze tips voor een houten schilderij.

Scandinavisch interieur: houten schilderij met slats

Opvallend door zijn eenvoud: de strakke lijnen van de houten schilderijen met strips van verschillende soorten gedroogd hout zijn een perfecte match met de rustige Scandinavische stijl. Een Scandinavisch interieur kenmerkt zich door rust, natuurlijke materialen, duurzaamheid en neutrale kleuren. Dat zit wel goed met deze houten schilderijen als wanddecoratie. Door de strakke lijnen van de houten slats breng je natuurlijke elementen in de ruimte, zonder afbreuk te doen aan minimalistisch design. Bekijk hier voorbeelden van houten schilderijen voor een Scandinavisch interieur.

Industrieel interieur: 3D houten wanddecoratie

Stoer, robuust en rauw: in een industrieel interieur vind je veel ruwe materialen zoals beton, metaal en steen. Maar je wil wel voorkomen dat je woonkamer kil oogt. Onze tip voor een industriële woonkamer: 3D houten wanddecoratie. Daarmee breng je sfeer in je huis terwijl je toch trouw blijft aan de industriële stijl. Zeker als je kiest voor een houten 3D schilderij met blokken gebeitst in grijstinten, metallic zwart, goud of brons. Hier vind je onze favoriete houten schilderijen voor een industrieel interieur.

Landelijk interieur: houten schilderij Green Wall

Nergens voel je je zo welkom als in een landelijk interieur. Plof neer, schuif aan, gezellig! Die sfeer wordt gecreëerd door accessoires als kussens, plaids en kaarsen, maar ook door warme, natuurlijke materialen. De meubels zijn vaak groot en uitnodigend; denk aan comfortabele banken en fauteuils waar je heerlijk in wegkruipt en aan houten eettafels waar je met de hele familie geniet van het diner of de koffie. Ook onmisbaar in een landelijke woonstijl: groen. Denk daarbij niet alleen aan grote planten, maar ook aan groen aan de muur. De houten mospanelen bestaan uit een combinatie van verschillende houtsoorten, mos en bladeren. De warme houttonen combineren prachtige met het frisse groen. Extra fijn: het groen is gestabiliseerd, zodat je het geen water hoeft te geven.

Romantisch interieur: houten schilderij in pasteltinten

Een populaire stijl in de slaapkamer, maar ook in woonkamers doet deze het goed: het romantische interieur. Bereid je voor op gebreide kussens, bloemenprints en veel accessoires. Zachte kleuren als oudroze, roomwit en lichte pasteltinten voeren de boventoon. Om te voorkomen dat de ruimte te zoetsappig wordt, introduceer je een stoerder materiaal als wanddecoratie. Een houten schilderij bijvoorbeeld, maar dan wel in romantische kleuren. Deze 3D schilderijen van hout kun je laten beitsen in elke gewenste kleur. Kies bijvoorbeeld voor wit, grijs, lichtroze en een pastelkleur naar keuze.

Modern interieur: houten schilderij Barnwood

Weg met felle kleuren en tierelantijntjes: wie van een moderne inrichting houdt gaat voor rust en strakke lijnen. Minimalistisch met een luxe uitstraling. De collectie houten schilderijen Barnwood zijn speciaal ontworpen voor het moderne interieur. Strakke geometrische vormen en een mooi uitgedacht lijnenspel in verschillende soorten hout. De panelen zijn handgemaakt en van hoge kwaliteit.

Houten wanddecoratie woonkamer kopen

Natuurlijke wanddecoratie, houten schilderijen en kunstwerken van hout zijn echte eyecatchers in je interieur. Kies je favoriete vorm en kleurstellingen om de interieurstijl een extra boost te geven. Met de juiste muurdecoratie versterk je je stijl op een makkelijke en snelle manier. Kijk rustig rond in onze webshop. Veel plezier met het opdoen van inspiratie!

Bekijk de voorbeelden van de mogelijkheden op Houten Wanddecoratie of per product op 3D Wanddecoratie , Houten Wandpaneel of Houten Mospanelen