Kale muren? Probeer 3D wanddecoratie

Picture of WOODEN WALL ART

WOODEN WALL ART

Met deze blog over 3D wanddecoratie geven wij een aantal ideeën. Kale en eentonige muren is iets dat we het liefst allemaal willen vermijden. Echter komt dit vaker voor dan je denkt. De kale muren in huis kun je verrijken met decoraties of accessoires, maar te veel van het goede zal ook niet mooi ogen. Daarom raden wij 3D wanddecoratie aan. Dit creëert een uniek effect op de muur en je zult altijd een origineel pronkstuk in huis hebben. In dit artikel raden wij diverse 3D wanddecoratie aan, met het interieur in gedachte.

Landelijk interieur

Doorgaans bestaat een landelijk interieur uit veel hout en andere natuurlijke elementen. Deze elementen komen terug in de meubels, maar ook in accessoires en decoraties. Een landelijk interieur bevat daarnaast veel groen. Daarom raden wij de houten kunstwerk cross and moss van Wooden Wall Art aan. Dit kunstwerk combineert hout met natuurlijke elementen, oftewel mos en bladeren. Het groen is gestabiliseerd, waardoor het geen water of onderhoud nodig heeft. Deze 3D wanddecoratie past perfect in een landelijk interieur.

Industrieel interieur

Wanneer je aan industrieel denkt, denk je aan een stoere en robuuste uitstraling. Deze interieurstijl bestaat voornamelijk uit de materialen leer, staal, metaal en hout. Een 3D wanddecoratie past hier goed bij. De houtsoort Douglas wordt gebruikt, wat een robuuste uitstraling heeft. Bij een industrieel interieur zal de 3D wanddecoratie metallic zwart en zilver uitstekend passen. De kleuren zijn nog wel aan te passen aan jouw wensen en voorkeuren, waardoor het altijd goed zal aansluiten op jouw interieur.

Modern interieur

Typerend voor een modern interieur zijn de strakke en rechte lijnen. Ook speelt minimalisme een belangrijke rol. Vaak wordt er gebruik gemaakt van een basiskleur en slechts één accessoire of decoratie met een accentkleur. Kies daarom voor een 3D wanddecoratie die niet te veel kleuren bevat, maar wel een specifieke accentkleur heeft. Een goed voorbeeld daarvan is de zwart en petrol 3D wanddecoratie. 

Ook 3D wanddecoratie voor op de muur?

Herken je jouw interieurstijl in een van de bovenstaande stijlen? En wil je één van je kale muren opfleuren? Kijk dan eens rond bij de 3D wanddecoratie van Wooden Wall Art. Wij bieden een breed assortiment aan diverse wanddecoratie. Voor elke interieurstijl zit er wel wat tussen.

Bekijk de voorbeelden van de mogelijkheden op Houten Wanddecoratie of per product op 3D Wanddecoratie , Houten Wandpaneel of Houten Mospanelen

Op zoek naar nog een blog over 3D wanddecoratie? Met behulp van deze blog komt dat vast goed.

3D Wandbekleding