Het atelier van Wooden Wall Art

Welkom op onze werkplek! Het atelier van Wooden Wall Art staat in Oude Wetering. Hier bedenken we de ontwerpen voor nieuwe houten wandpanelen, en zagen, schuren en schaven we net zo lang tot we het eindresultaat zelf aan onze muur zouden willen hangen.

Even voorstellen: Dennis

Ik ben Dennis van Klink, partner van Mandy, vader van Teije, Lot en Sten en eigenaar van Wooden Wall Art. In maar 2017 maakte ik mijn eerste houten kunstwerk voor aan de muur. Dat hangt nog steeds in onze woonkamer. Inmiddels hebben nog veel meer panelen de werkplek verlaten, en ons werk hangt overal door Nederland. En zelfs in België, Denemarken, Zwitserland en Bonaire vind je onze houten wanddecoratie aan de muur. Bij mensen thuis, maar ook op kantoren.

Speciale wensen? Leuk!

De mogelijkheden van de verschillende soorten hout, beits en mos zijn oneindig. Ik vind het geweldig om nieuwe combinaties en technieken te ontdekken. In de webshop vind je daarom ook steeds nieuwe panelen. En heb je een idee, maar staat het er niet tussen? Neem contact met ons op en vertel ons je wensen. Dan duiken wij met liefde het atelier in om jouw perfecte wandpaneel te maken.

Houten Kunstwerk

VAKMANSCHAP

Barnwood Wandbekleding

HANDGEMAAKT

3D Wanddecoratie voor aan de muur

BETROUWBAAR

INSPIRATIE

Benieuwd naar ons werk? Neem een kijkje in mijn portfolio.