Bezoek Het atelier van Wooden Wall Art!

Welkom op onze werkplek! Het atelier van Wooden Wall Art staat in Roelofarendsveen. Hier bedenken we de ontwerpen voor nieuwe houten wandpanelen en zagen, schuren en schaven we net zo lang tot we het eindresultaat zelf aan onze muur zouden willen hangen.

Een bezoek brengen aan ons atelier kan uiteraard ook! Maak een afspraak en kom kijken hoe de houten wanddecoratie er in het echt uitzien. Er hangen genoeg voorbeelden om je een idee te geven van de mogelijkheden. 

Even voorstellen: Dennis

Ik ben Dennis van Klink, partner van Mandy, vader van Teije, Lot en Sten en eigenaar van Wooden Wall Art. In maar 2017 maakte ik mijn eerste houten kunstwerk voor aan de muur. Dat hangt nog steeds in onze woonkamer. Inmiddels hebben nog veel meer panelen de werkplek verlaten, en ons werk hangt overal door Nederland. En zelfs in België, Denemarken, Zwitserland en Bonaire vind je onze houten wanddecoratie aan de muur. Bij mensen thuis, maar ook op kantoren.

Speciale wensen? Leuk!

De mogelijkheden van de verschillende soorten hout, beits en mos zijn oneindig. Ik vind het geweldig om nieuwe combinaties en technieken te ontdekken. In de webshop vind je daarom ook steeds nieuwe panelen. En heb je een idee, maar staat het er niet tussen? Neem contact met ons op en vertel ons je wensen. Dan duiken wij met liefde het atelier in om jouw perfecte wandpaneel te maken.

Bekijk voor een overzicht op Houten Wanddecoratie of per product op 3D Wanddecoratie , Houten Wandpaneel of Houten Mospanelen

Houten Kunstwerk

VAKMANSCHAP

Barnwood Wandbekleding

HANDGEMAAKT

3D Wanddecoratie voor aan de muur

BETROUWBAAR

INSPIRATIE

Benieuwd naar ons werk? Neem een kijkje in mijn portfolio.