Licht uit, spot aan: Wooden Wall Art in de schijnwerpers

Picture of WOODEN WALL ART

WOODEN WALL ART

Ken je die uitdrukking? “Every time you order from a small business, an actual person does a happy dance.” Dat is precies wat er gebeurde toen Dennis mij vroeg de teksten te schrijven voor de nieuwe website van Wooden Wall Art.

Wooden Wall Art op het podium

Een van de leuke kanten van ondernemen in een dorp is dat je heel veel ondernemers kent, rechtstreeks of via-via. Zo zag ik ook Dennis’ eerste houten wanddecoratie in 2017 verschijnen op social media. Ik was meteen enthousiast: hij levert een combinatie van ambachtelijk en creatief talent. Zelf ben ik niet zo vaardig met mijn handen, maar wel met woorden en marketing. Als tekstschrijver en SEO-specialist stond ik te popelen om Wooden Wall Art het podium te geven dat het verdient, met professionele webteksten die passen bij de kwaliteit die Dennis laat zien. En met slimme SEO, zodat meer mensen Wooden Wall Art vinden via Google. Als ik de bezoekersaantallen van deze nieuwe website zie, zijn we samen met de SEO-webdeveloper goed geslaagd in dat doel.

Kleine investering, grote winst

Het is een feestje om te schrijven voor startende ondernemers. Omdat die vol passie vertellen over hun vak: dat enthousiasme vangen in webteksten vind ik het leukste dat er is. Maar ook omdat de stap naar een professionele website het begin is van een enorme groei voor deze ondernemers. Als een ondernemer voor het eerst investeert in goede teksten voor de website, betaalt zich dat op korte termijn uit in meer naamsbekendheid en meer omzet. Daar aan bijdragen vind ik magisch. En dat is ook de reden dat ik beginnende ondernemers een aantrekkelijke prijs reken voor het schrijven van de websiteteksten. Wil je daar meer over weten? Stuur me een mailtje, dan laat ik je zien wat ik voor jou kan doen.

Ster van de show

De wanddecoratie van Wooden Wall Art spreekt een groot publiek aan. En met deze website groeit dat publiek nog elke dag. De echte sterren van de show zijn natuurlijk de houten kunstwerken die Dennis maakt. Ik vind het ontzettend tof dat ik mocht helpen de spotlights op zijn vakmanschap te richten.

Marieke de Koning

tekstschrijver en SEO-specialist │ tekst van de koning