HOUTEN WANDPANEEL

Een instant gevoel van luxe krijg je van een houten wandpaneel van Wooden Wall Art. De houten wandpanelen bestaan namelijk uit verschillende soorten gedroogd hout en is volledig met de hand gemaakt. Het hout is geolied of gebeitst in verschillende kleuren. Verder is het bevestigd in een patroon dat doet denken aan het visgraatmotief. Dit wordt met andere woorden ook een ‘point d’hongrie’ genoemd. Dit zie je in het bijzonder terugkomen bij klassieke vloeren. Of wat dacht je van een skyline van hout! Het houten wandpaneel houtstrips is een perfecte match in een modern interieur. Daarnaast brengen deze houten wanddecoratie warmte in de ruimte zonder concessies te doen aan strak design. Elk houten wandpaneel is uniek en gemaakt van verschillende soorten gedroogd hout. Gebruikte oliën, beits en wax geven de wandpanelen een rustieke uitstraling in de tinten die jij wilt.

Houten wandpanelen bestellen of samenstellen

Zie je het houten wandpaneel van je dromen? Bestel eenvoudig in de webshop. Heb je uiteindelijk toch een ander idee? Neem in dat geval contact met ons op. Wij vinden het in het bijzonder erg leuk om te werken aan een uniek paneel speciaal in opdracht gemaakt!

Tot slot: bekijk de voorbeelden van de mogelijkheden op Houten Wanddecoratie per product op 3D Wanddecoratie of Houten Mospanelen in onze webshop. Of lees deze mooie blog over de mogelijkheden met houten wanddecoratie

CONTACT

Bestellen bij Wooden Wall Art

Ben je geïnteresseerd in een van de panelen? Bestel eenvoudig via de webshop, of neem contact op om je specifieke wensen door te geven. Zo kun je aangeven welke stijl en afmetingen je wilt en zelf de kleuren bepalen. Na je aanvraag krijg je een geheel vrijblijvende offerte. Ga je akkoord met de offerte, dan bespreken we de details en gaan we voor je aan de slag.