HOUTEN mospanelen

Haal de natuur in huis met houten mospanelen, waarin mos en bladeren zijn verwerkt. De frisse groene kleuren gecombineerd met de warme houttonen maken van dit paneel een echt pronkstuk. Het groen is gestabiliseerd, waardoor je het geen water hoeft te geven en het geen onderhoud nodig heeft. Het paneel is opgebouwd uit verschillende soorten gedroogd hout, geolied of gebeitst in verschillende kleuren. Ook het groen kun je helemaal naar eigen smaak samenstellen: we kunnen mos verwerken in elke gewenste kleur.

Een houten mospaneel samenstellen?

Bekijk in de webshop uiteenlopende ontwerpen van onze mospanelen met hout, of neem contact met ons op voor een persoonlijk design. Wil je een echt interieurstatement maken? Laat Wooden Wall Art een hele wand bekleden met hout en mos.

CONTACT

Bestellen bij Wooden Wall Art

Ben je geïnteresseerd in een van de panelen? Bestel eenvoudig via de webshop, of neem contact op om je specifieke wensen door te geven. Zo kun je aangeven welke stijl en afmetingen je wilt en zelf de kleuren bepalen. Na je aanvraag krijg je een geheel vrijblijvende offerte. Ga je akkoord met de offerte, dan bespreken we de details en gaan we voor je aan de slag.