HOUTEN mospanelen

Met houten mospanelen haal je de natuur in huis. In de panelen zijn mos en bladeren verwerkt. De frisse groene kleuren gecombineerd met de warme houttonen maken van dit paneel een echt pronkstuk. Het groen is gestabiliseerd, waardoor je het geen water hoeft te geven en het geen onderhoud nodig heeft. Het paneel is opgebouwd uit verschillende soorten gedroogd hout, geolied of gebeitst in verschillende kleuren. Ook het groen kun je helemaal naar eigen smaak samenstellen: we kunnen mos verwerken in elke gewenste kleur.

Een houten mospaneel samenstellen?

Bekijk in de webshop uiteenlopende ontwerpen van onze houten mospanelen, of neem contact met ons op voor een persoonlijk design. Wil je een echt interieurstatement maken? Laat Wooden Wall Art een hele wand bekleden met mos en hout. Tot slot: bekijk de voorbeelden van een soortgelijk wanddecoratie op Houten Wanddecoratie per product op 3D Wanddecoratie of Houten Mospanelen in onze webshop. Of lees deze mooie blog over de mogelijkheden met houten wanddecoratie

CONTACT

Bestellen bij Wooden Wall Art

Ben je geïnteresseerd in een van de panelen? Bestel eenvoudig via de webshop, of neem contact op om je specifieke wensen door te geven. Zo kun je aangeven welke stijl en afmetingen je wilt en zelf de kleuren bepalen. Na je aanvraag krijg je een geheel vrijblijvende offerte. Ga je akkoord met de offerte, dan bespreken we de details en gaan we voor je aan de slag.