3D WANDDECORATIE

3D wanddecoratie: de bestseller van Wooden Wall Art. Deze houten wanddecoratie van de houtsoort Douglas heeft een stoere en robuuste uitstraling en verkopen we vaak als duopaneel. Kies voor een kleurrijke beits of juist natuurlijke houttinten, of geef je interieur een trendy boost met een metallic glans.

3D muurdecoratie bestellen of samenstellen?

Ideeën en voorbeelden genoeg! Geïnspireerd? Kies een mooi exemplaar in de webshop, of neem contact met ons op om jouw wensen te bespreken. Alle afmetingen en kleurstellingen zijn mogelijk.

3D Wanddecoratie

Muren in je huis kunnen vrij snel kaal en eentonig ogen. Wanneer je een mooie wanddecoratie kiest, kun je de muren al gauw verrijken. Denk hierbij aan een schilderij, een klok, of een 3D wanddecoratie. Bij Wooden Wall Art hebben we unieke en prachtige 3D wanddecoratie voor ieder interieur. Onze wanddecoratie is geheel te personaliseren, gebaseerd op jouw wensen en voorkeuren. Wil je een grote 3D wanddecoratie voor in de woonkamer? Of juist enkele kleine voor in de slaapkamer? In overleg kunnen we al jouw wensen waarmaken.

Een grote of kleine 3D wanddecoratie

Of je nu een grote 3D wanddecoratie of meerdere kleine wandpanelen in de woonkamer wilt, Wooden Wall Art heeft verschillende opties en afmetingen te bieden. Vaak ogen meerdere kleine accessoires of decoraties al snel te druk, waardoor je geen samenhangend geheel hebt. Door middel van onze 3D wanddecoratie, vul je de muur op met een uniek pronkstuk. 

Daarnaast is het volledig aan jou in welke afmeting de 3D wanddecoratie wordt. Van twee wanddecoraties naast elkaar tot één grote wanddecoratie. Kun je jouw ideale grootte niet op de website vinden? Dan kun je contact met ons opnemen voor vragen of een vrijblijvende offerte. Ook kun je langskomen bij onze werkplaats om een kijkje te nemen.

Verschillende kleuren of slechts één kleur

Naast afmetingen, kun je de kleuren ook helemaal zelf bepalen. Op Wooden Wall Art hebben we voorbeelden van beschikbare kleuren, zoals blauw, bruin en grijs, maar we hebben ook metallic zwart, zilver en goud. Heb je een andere kleur in gedachte? Neem dan contact met ons om jouw wensen te bespreken. Alles is mogelijk, dus ook diverse afmetingen en kleurstellingen.

Ideaal voor elke woonruimte

De unieke 3D wanddecoratie van Wooden Wall Art komt in elke ruimte tot zijn recht. Of je het nu in je huis, kantoor of winkel wilt plaatsen, je zult een echt pronkstuk in huis halen. Wij gebruiken de houtsoort Douglas, wat een stoere en robuuste uitstraling geeft. Dit wordt verkocht als duopaneel. Heb je een specifiek patroon dat je graag wilt? Ook hier gaan we graag mee aan de slag, zodat je een handgemaakte en persoonlijke 3D wanddecoratie ontvangt.

CONTACT

Bestellen bij Wooden Wall Art

Ben je geïnteresseerd in een van de panelen? Bestel eenvoudig via de webshop, of neem contact op om je specifieke wensen door te geven. Zo kun je aangeven welke stijl en afmetingen je wilt en zelf de kleuren bepalen. Na je aanvraag krijg je een geheel vrijblijvende offerte. Ga je akkoord met de offerte, dan bespreken we de details en gaan we voor je aan de slag.