HOUTEN WANDDECORATIE

Unieke houten wanddecoratie van Wooden Wall Art voor in jouw huis, kantoor, praktijk of winkel. De wand decoratie van hout is stoer, robuust, warm, eigentijds en origineel. Elk wandpaneel is van hout en met de hand gemaakt. Zo heb je een volledig uniek exemplaar. Laat je inspireren door mijn werk op de getoonde foto`s. Staat jouw droomstuk er nog niet bij? Ik maak graag in opdracht een wandpaneel van hout, geheel afgestemd op de kleuren en maten die jij wenst. Het is ook mogelijk om een gehele wand te bekleden met houten wanddecoratie.

"onze houten wanddecoratie past bij elk interieur."

Houten wanddecoratie voor jouw favoriete interieurstijl

Houd je van hout, dan houd je van Wooden Wall Art. Want of je interieur nu industrieel, landelijk of Scandinavisch is: onze houten wanddecoratie past bij elk interieur. Zo heb je de keuze uit 3D wanddecoratie, houten wandpanelen, Barnwood, een Green Wall en houtstrips. Kies een stijl die  bij je past en laat het hout beitsen in je favoriete kleuren. Zo heb je straks een persoonlijk en uniek houten kunstwerk aan de muur. Laat je inspireren in de webshop!

Wooden Wall Art | houten muurdecoratie

De houten muurdecoraties van Wooden Wall Art zijn een aanwinst voor ieder interieur. Ambachtelijk vakwerk, de mooiste houtsoorten en creatief design maken van onze houten panelen echte blikvangers met een warme en trendy uitstraling. Elk paneel wordt met de hand gemaakt in ons atelier. Zo kunnen wij stevige kwaliteit garanderen en is het mogelijk om jouw unieke houten muurdecoratie helemaal naar eigen wens te laten maken. Kijk rustig rond in onze webshop en ontdek welke houten muurdecoratie past in jouw interieur.

Header text

some fun text here

Houten Kunstwerk

header text here

Barnwood Wandbekleding

header text here

3D Wanddecoratie voor aan de muur

header text here

CONTACT

Bestellen bij Wooden Wall Art

Ben je geïnteresseerd in een van de panelen? Bestel eenvoudig via de webshop, of neem contact op om je specifieke wensen door te geven. Zo kun je aangeven welke stijl en afmetingen je wilt en zelf de kleuren bepalen. Na je aanvraag krijg je een geheel vrijblijvende offerte. Ga je akkoord met de offerte, dan bespreken we de details en gaan we voor je aan de slag.