Houten wanddecoratie tips voor thuis en kantoor

Picture of WOODEN WALL ART

WOODEN WALL ART

Houten Wanddecoratie: dé manier om jouw huis op te fleuren

Je weet wat ze zeggen: oost west, thuis best. Dus wanneer jij je huis binnenloopt, wil je ook meteen een thuisgevoel krijgen. Dit gaat niet als je kale muren hebt. Om deze reden raden we je aan om een houten wanddecoratie te overwegen. Een unieke wanddecoratie kan in no-time een ruimte omtoveren tot een stoere, maar ook een warme plek.

Soorten houten wanddecoratie

Om jouw ruimte om te toveren, bestaan er meerdere soorten houten wanddecoratie. Deze soorten zullen we hieronder behandelen, zodat je kan kijken wat het beste bij jouw interieur past. Wil je liever een unieke en persoonlijke wanddecoratie? Dan is het mogelijk om in opdracht een houten wanddecoratie te laten maken, dat geheel aangepast is aan jouw wensen.

1. 3D wanddecoratie

De 3D wanddecoratie is de bestseller van Wooden Wall Art en wordt aangeboden in verschillende tinten, zoals blauw, bruin en grijs. De 3D wanddecoratie wordt vaak verkocht als duo paneel en de kleuren zijn te personaliseren. Verder kan je de afmetingen ook aanpassen, gebaseerd op de grootte van jouw wand.

arcKintStudioOpdrachtDvK Grijs Aangepast

Bron: Wooden Wall Art

2. Houten wereldkaart

Ben je iemand die zich associeert met het woord ‘wanderlust’? Dan is de houten wereldkaart een leuke keuze! Het is een unieke wanddecoratie dat ontzettend gedetailleerd is, door de lasertechnologie dat gebruikt wordt. Bij de houten wereldkaart heb je de keuze uit verschillende houtsoorten: noten, eiken, bamboe, populieren en palissander. Overigens is het makkelijk op te hangen d.m.v. een magnetische ophangsysteem.

Bron: City Shapes

3. Houten skyline

Ben je een echte wanderluster, maar ben je toch op zoek naar een specifieke en kleinere wanddecoratie? Overweeg de houten skyline! Het is verkrijgbaar in verschillende varianten en je kan kiezen tussen allerlei steden. Hierdoor is er een grote kans dat jouw favoriete stad erbij zit.

Bron: City Shapes

4. Houten wandpaneel

Met de houten wandpaneel, krijg je direct een luxe gevoel bij het binnentreden van een ruimte. Alles is volledig handgemaakt en aanpasbaar aan jouw wensen. De patronen komen in de buurt van een visgraatmotief en zijn altijd uniek. Hiermee geef je jouw ruimte een rustieke uitstraling, zonder enige concessies.

arcKintStudioOpdrachtDvK Arrow Aangepast

Bron: Wooden Wall Art

5. Houten kunstwerk

Wooden Wall Art biedt ook een houten kunstwerk aan, waarin mos en bladeren zijn verwerkt. Dit is dé keuze als je een pronkstuk in je huis, kantoor, praktijk of winkel wilt hebben. Doordat het groen in het kunstwerk is gestabiliseerd, zal je je geen zorgen hoeven te maken over water of onderhoud. Ook deze soort wanddecoratie is geheel te personaliseren.

Houten Mospaneel

Bron: Wooden Wall Art

6. Houten wandplanken

Als je niet per se een specifiek idee hebt voor je wanddecoratie, kan je ook gaan voor houten wandplanken. Ze geven je ruimte een robuuste look en je kan er een extra opbergruimte van maken!

Bron: Houtmerk

Houten wanddecoratie inspiratie

Naast muurdecoratie ideeën hebben we ook voor de belangrijkste ruimtes in jouw huis een aantal voorbeelden geselecteerd.

Woonkamer

De woonkamer is de plek waar je de meeste tijd doorbrengt. Daarom is het ook belangrijk dat je deze ruimte goed opvult met decoratie dat bij jou past. Wij raden dan ook aan om een houten kunstwerk met mos en groen in deze ruimte te plaatsen. Met zo’n mooi kunstwerk heb je meteen een pronkstuk in je woonkamer, wat ook nog een luxe gevoel geeft!

Bron: Wooden Wall Art

Slaapkamer

Je slaapkamer is waar je komt om te slapen. Deze ruimte is erg persoonlijk en moet je een rustgevend gevoel geven. Om het zo persoonlijk mogelijk te maken, hebben we ervoor gekozen om een houten skyline aan te raden voor in je slaapkamer. Je kan voor je favoriete stad kiezen, of voor de stad waar je gewoon veel herinneringen van hebt.

Bron: Wall-art

Keuken

Je keuken is eigenlijk het hart van het huis. Hier bereid je eten, waardoor je ook wilt dat deze ruimte functioneel is. Om deze reden raden wij je aan om houten wandplanken in je keuken te zetten. Het ziet er niet alleen mooi uit, het is ook nog eens extreem functioneel! De wandplanken kunnen worden gebruikt als een extra opbergruimte voor kruiden en servies, en er blijft misschien nog ruimte over voor groen in je keuken.

Bron: Bigger Than The Three of Us 

Kantoor

Een kantoorruimte voelt meestal vrij leeg, omdat het functioneel moet zijn. Met een 3D wanddecoratie breng je meer kleur in de ruimte en is het geheel aan te passen aan jouw voorkeuren. Het is zelfs mogelijk om het logo van je bedrijf in de 3D wanddecoratie te verwerken en de afmetingen zelf te kiezen. 

In het voorbeeld hieronder gaat het om een bedrijfslogo van Digital Wizards een online marketing bureau uit Amstelveen. De kozen voor de DW als 3D wanddecoratie van 240 cm bij 240 cm.

Wist je dat: In dit logo meer dan 3.600 blokjes verwerkt zijn en het meer weegt dan 100 kilogram? 

Bron: Wooden Wall Art

Wanddecoratie dat bij jouw interieur past!

Ben je zeker welke wanddecoratie bij jouw interieur past? Stel dan je nieuwe houten wanddecoratie samen via de webshop of neem contact op met Dennis van Wooden Wall Art, om jouw unieke en persoonlijke wanddecoratie samen te stellen.

Bekijk de voorbeelden van de mogelijkheden op Houten Wanddecoratie of per product op 3D Wanddecoratie , Houten Wandpaneel of Houten Mospanelen