HOUTEN ROOMDIVIDER

Met een houten roomdivider geef je je woonkamer in een handomdraai een metamorfose. Creëer een sfeervol hoekje om rustig te lezen of bij te praten met vrienden. Een houten roomdivider is ook uitermate geschikt om een werkplek te maken in je woonkamer, zonder dat je altijd zicht hebt op je werk. Het grote voordeel van een houten roomdivider: de houten scheidingswand van Wooden Wall Art is niet alleen erg praktisch, maar ook bijzonder sfeervol.

De roomdivider die bij je past

Warm of strak, kleurrijk of in natuurlijke houtkleuren, een echte eyecatcher of juist een element van rust in je interieur: de houten roomdivider van Wooden Wall Art is er in alle mogelijke stijlen en kleuren. We maken de roomdividers in de stijlen 3D, Barnwood en houten strips. Je kunt zelfs een houten roomdivider met mos bestellen: onze Green Wall is razend populair en onderhoudsvrij. Neem een kijkje in de webshop voor de mogelijkheden of neem contact met ons op; we gaan met plezier voor je aan de slag.

CONTACT

Bestellen bij Wooden Wall Art

Ben je geïnteresseerd in een van de panelen? Bestel eenvoudig via de webshop, of neem contact op om je specifieke wensen door te geven. Zo kun je aangeven welke stijl en afmetingen je wilt en zelf de kleuren bepalen. Na je aanvraag krijg je een geheel vrijblijvende offerte. Ga je akkoord met de offerte, dan bespreken we de details en gaan we voor je aan de slag.