HOUTEN WANDBEKLEDING

Houten wanddecoratie brengt sfeer in je woning. Welke sfeer? Dat is aan jou. Want Wooden Wall Art maakt ieder houten paneel met de hand en kan dus aan al je wensen voldoen. Door het gebruik van verschillende soorten beits is er altijd een kleurstelling die precies past bij jouw interieur. Wooden Wall Art maakt wanddecoratie in verschillende stijlen. Welk type kunstwerk zie je het liefst aan jouw muur?

Houten wanddecoratie voor jouw favoriete interieurstijl

Houd je van hout, dan houd je van Wooden Wall Art. Want of je interieur nu industrieel, landelijk of Scandinavisch is: onze houten wanddecoratie past bij elke inrichting. Zo heb je de keuze uit 3D wanddecoratie, houten wandpanelen, Barnwood, een Green Wall en houtstrips. Kies een stijl die bij je past en laat het hout beitsen in je favoriete kleuren. Zo heb je straks een persoonlijk en uniek houten kunstwerk aan de muur. Laat je inspireren in de webshop!

CONTACT

Bestellen bij Wooden Wall Art

Ben je geïnteresseerd in een van de panelen? Bestel eenvoudig via de webshop, of neem contact op om je specifieke wensen door te geven. Zo kun je aangeven welke stijl en afmetingen je wilt en zelf de kleuren bepalen. Na je aanvraag krijg je een geheel vrijblijvende offerte. Ga je akkoord met de offerte, dan bespreken we de details en gaan we voor je aan de slag.