Chevron met mos

In een samenwerking brengen wij hout en mos samen in een schilderij onder de naam Arto Mural. Hout met een combinatie van gestabiliseerd mos en bladeren. Deze stoere, robuuste wanddecoratie bestaat uit één wandpaneel, geheel met de hand gemaakt. Het paneel is gemaakt van verschillende soorten gedroogd hout, in verschillende kleuren gebeitst en indien van toepassing in de olie gezet. De panelen zijn in elk formaat te verkrijgen. Kleur mos in naturel, groen en donkergroen, maar andere kleuren combinatie is uiteraard ook mogelijk.

Het wandbord wordt met het ophangsysteem ‘french cleat’ aan de muur bevestigd. De bijbehorende materialen voor aan de muur worden uiteraard meegeleverd. Het is zeker ook mogelijk om een gehele muur te voorzien van deze kunst.

Wilt u een soortgelijke decoratie in een andere afmeting, patroon of kleurstelling? Of heeft u zelf een ontwerp gemaakt? Alles is mogelijk. Op deze manier bent u verzekerd van een unieke, handgemaakte wanddecoratie.Neem gerust contact op voor vragen of een vrijblijvende offerte.

Klik op de afbeeldingen om de foto’s van het product te bekijken.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met mij op.

 

Na het verzenden krijgt u altijd een bevestiging.

Bekijk hier onze Algemene voorwaarden en Privacyverklaring.

Chat openen