3D WANDDECORATIE

Onze 3D wanddecoratie. De bestseller van Wooden Wall Art. Deze houten wanddecoratie zijn van de houtsoort douglas. Het heeft daardoor een stoere en robuuste uitstraling. Wij bieden het aan als enkel, maar ook als duo paneel. Kies voor een kleurrijke beits of in het bijzonder de natuurlijke tinten van het hout zelf. Aan de andere kant kun je ook je interieur een trendy boost geven met een wanddecoratie met een metallic glans.

3D muurdecoratie bestellen of samenstellen?

Ideeën en voorbeelden genoeg! En dus geïnspireerd? Kies dan een mooi 3D wanddecoratie in de webshop. Of toch contact met ons opnemen? Wij bespreken dan jouw wensen. Alle afmetingen en kleurstellingen zijn namelijk mogelijk.

3D Wandbekleding

Muren in je huis kunnen vrij snel kaal en daarom eentonig ogen. Wanneer je een mooie wanddecoratie kiest, kun je daarmee de muren al gauw verrijken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een schilderij, een klok, of een 3D wandbekleding. Bij Wooden Wall Art hebben we daarvoor unieke en prachtige 3D muurdecoratie voor ieder interieur. Onze wanddecoratie is geheel te personaliseren. Dat komt omdat we werken gebaseerd op jouw wensen en voorkeuren. Wil je een grote 3D muurbekleding voor in de woonkamer? Of in plaats daarvan enkele kleine voor in de slaapkamer? 

In overleg kunnen we uiteindelijk al jouw wensen waarmaken. Neem contact me ons op!

Een grote of kleine 3D Muurbekleding

Of je nu een grote 3D muurdecoratie of toch meerdere kleine wandpanelen in de woonkamer wilt, Wooden Wall Art heeft dus alle opties en afmetingen te bieden. Vaak ogen meerdere kleine accessoires of decoraties al snel te druk,  waardoor je geen samenhangend geheel hebt. In tegenstelling tot onze 3D wanddecoratie, vul je de muur op met een uniek pronkstuk. 

Afmetingen

Daarnaast is het volledig aan jou welke afmeting de 3D wanddecoratie wordt. Van twee wanddecoraties naast elkaar of uiteindelijk toch één grote wandpaneel? Kun je jouw ideale grootte niet op de website vinden? Dan kun je ook contact met ons opnemen voor vragen of een vrijblijvende offerte. 

Je kunt uiteraard ook gezellig langskomen in onze atelier om een kijkje te nemen.

Verschillende kleuren of slechts één kleur in je 3d wanddecoratie?

Naast afmetingen, kun je ook de kleuren voor je 3D wanddecoratie helemaal zelf bepalen. In de webshop van Wooden Wall Art hebben we voorbeelden van beschikbare kleuren, zoals blauw, bruin en grijs. Daarnaast we hebben ook metallic kleuren zoals zwart, zilver, brons en goud. Heb je toch nog een andere kleur in gedachte? Neem dan contact met ons om jouw wensen te bespreken. Met andere woorden, alles is mogelijk, dus ook diverse afmetingen en kleurstellingen.

wanddecoratie, Ideaal voor elke woonruimte!

De unieke 3D wandpanelen van Wooden Wall Art komt in elke ruimte tot zijn recht. Of je het nu in je huis, kantoor of winkel wilt plaatsen, je zult een echt pronkstuk in huis halen. Wij gebruiken de houtsoort douglas, omdat dit een stoere en robuuste uitstraling geeft. Heb je zelf een specifiek patroon dat je graag wilt? Ook hier gaan we graag mee aan de slag, zodat je een handgemaakte en persoonlijke 3D wanddecoratie ontvangt.

Op zoek naar nog meer informatie? Met behulp van deze blog komt dat vast goed.  

CONTACT

Bestellen bij Wooden Wall Art

Ben je geïnteresseerd in een van de panelen? Bestel eenvoudig via de webshop, of neem contact op om je specifieke wensen door te geven. Zo kun je aangeven welke stijl en afmetingen je wilt en zelf de kleuren bepalen. Na je aanvraag krijg je een geheel vrijblijvende offerte. Ga je akkoord met de offerte, dan bespreken we de details en gaan we voor je aan de slag.